Levertijd & verzendkosten

Anne en Juune doen hun best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Aangezien de dames nog op school zitten versturen ze maximaal 2 keer per week de binnengekomen bestellingen.

– Houd rekening met een maximale levertijd van 7 werkdagen.

De verzendkosten bedragen:
– Voor Nederland: Gratis verzenden
– Voor België € 6,95

Bedenktijd en retouren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na het aangeven van uw annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar onze webshop zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hellohobbyhorse.nl
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product in nabestelling

Je kan een hobby horse pakket altijd bij ons bestellen. Soms zijn niet alle spulen op voorraad dan is de levertijd iets langer.

Je wordt hiervan op de hoogte gebracht via de mail. Wij hopen op uw begrip!